Leer zelfhypnose in 5 bijeenkomsten.

Heb je gedachten, overtuigingen of gewoonten waarvan je last ondervindt dan is zelfhypnose mogelijk. Als er aan deze zaken echter nog oud zeer gekoppeld is, dan kan eerst therapie nodig zijn.
Wil je nieuw gedrag aanleren en probleem veroorzakende gedachten en overtuigingen door betere vervangen, dan is zelfhypnose een krachtig middel om dit te bereiken.

  • Lichamelijke klachten zoals pijn en allergie verlichten.
  • Emotionele klachten aanpakken.
  • Beter slapen, afvallen, minder drinken of roken.
  • Meer energie, rust of zelfvertrouwen krijgen.
  • Helderheid en nieuwe inzichten verkrijgen.

Data:
Klik HIER voor de datum / tijd en locatie van de training.

Deelnamekosten:
De kosten voor de 5 trainingsbijeenkomsten zijn 200 euro. Hierbij is tevens het lesmateriaal inbegrepen zoals literatuur, oefenmateriaal en CD.

Wat is zelfhypnose:
De krachtige technieken van de zelfhypnose komen uit de basisprincipes van de hypnose.
Door je aandacht van de buitenwereld af te halen en naar binnen te brengen kom je in een trance en heb je meer contact met je onbewuste. Met een vooraf vastgesteld doel kun je je onbewuste wijzigen.

Voordelen:

  • Je kunt het vaak per dag doen.
  • Je kunt zelf je doelen bijstellen wanneer dat nodig is.
  • Je kunt zelfhypnose overal en altijd doen.

De doelstellingen van deze training in zelfhypnose:
Je leert twee methodes om jezelf in trance te brengen en je trance dieper te maken. Je leert jezelf voor te bereiden, om een probleem in jezelf waar je last van hebt te veranderen of een doel te halen wat je wilt bereiken, met behulp van zelfhypnose.

Programma:
De eerste trainingsbijeenkomsten: kennismaking met zelfhypnose, wat het is en hoe het werkt. Ik laat zien hoe ik mezelf snel en eenvoudig in hypnose breng. Dat gaan de deelnemers daarna oefenen. Je kunt dan thuis geheel veilig en zelfstandig met zelfhypnose aan de slag.

De toepassingsbijeenkomsten:
In volgende bijeenkomsten oefenen we de diverse toepassingen van zelfhypnose. Aan de hand van verdiepende oefeningen, ervaringen en vragen verhelder ik hoe onbewuste processen werken. Door met het geleerde je zelfhypnose programma krachtiger te maken ben je steeds beter in staat je eigen mogelijkheden te benutten.
Er wordt een boekje met alle benodigde informatie verstrekt, inclusief een werkblad waarmee je een zelfhypnose programma kunt opzetten voor jouw eigen specifieke toepassing! Daarnaast krijg je een een cd met oefenmateriaal.

Met dank aan Bernard Lichtenberg.